Houtbouw zonder beperkingen: WOODinc’s circulaire bouwoplossing

Webinar | 30 maart 2023 | 13u-14u

Ben je klaar om deel uit te maken van de revolutie in duurzame bouw? WOODinc nodigt je uit voor een exclusieve webinar om meer te leren over onze circulaire houtbouwoplossingen.

Volg de webinar

Ben je opzoek naar een snelle manier om een duurzame, circulaire bouw te realiseren? Of stoot je op uitdagingen zoals een personeelstekort of schaarste aan materialen? Bouwen met WOODinc, dat is bouwen met een visie voor de toekomst. Neem deel aan onze webinar en leer alles over ons innovatief circulair houtbouwsysteem.

De bouwsector staat voor een hele reeks uitdagingen.

De zoektocht naar kwaliteitsvol personeel wordt moeilijker en moeilijker. Bovendien is het behoud van vakkennis een enorme opgave. De impact van de ‘bouw’ op het milieu is bij de hoogste van de wereld, en tegelijkertijd groeit de schaarste aan materialen permanent. Daardoor blijven de kosten voor bouw stijgen. Doe daar nog het permanente tijdstekort bij in deze drukke wereld; de perfecte storm voor bouwbedrijven.

Registreer je hier

“WOODinc stelt een unieke ‘easy-to-build’ oplossing voor, die betaalbaar is, gebruik maakt van oneindig beschikbaar materiaal, te bouwen met minder mensen in minder tijd, en op een circulaire en duurzame manier.”

Ontdek hoe het werkt

Door onze unieke light-CLT methodiek kan een gebouw volledig modulair en circulair uit hout gebouwd worden op een snellere, simpelere en tegelijkertijd zeer esthetische manier. Steeds met gegarandeerde kwaliteit!

Mis deze kans niet om:

  • Te leren over de Structurez houtbouwtechniek
  • De verschillende oplossingen van WOODinc beter te leren kennen
  • Enkele gerealiseerde projecten van nader bij te bekijken
  • Vragen te stellen aan de oprichter

Jouw host en spreker: oprichter Eric Van de Heyning