Professionele partners gezocht

WOODinc is klaar om de markt te veroveren.  Daarom zoeken we partners met dezelfde passie voor hout die samen met ons onze producten in de markt willen zetten.  We zijn overtuigd dat we met onze bouwtechniek het bouwlandschap kunnen veranderen.

Heb jij interesse om deel uit te maken van de circulaire r-evolutie, dan kan je je contactgegevens achterlaten.  We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vastgoedbeheerders, publieke- en privatieve bouwheren, bouwbedrijven… met visie voor betaalbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit bouwen samen met ons een duurzame toekomst

Partnercompany Shellter + WOODinc = ShellterWOOD

Tijdelijke, circulaire constructies: unieke houten BOXEN voor evenementen

Onze oplossing laat toe om circulaire, duurzame, easy-to-build constructies op te zetten.  Onze ‘BOX’ oplossing combineert alle voordelen van hout, tijdelijkheid, easy-to-construct met 100% hergebruik met belastingen tot 500KN/m2 tot vier bouwlagen.  Op basis van een modulair ‘schakel- en stapelsysteem’, bouw je je transformeerbare constructie op van A-Z uit hout, volledig demonteerbaar en hergebruikbaar.   Als huur- of als koopBOX.

Hoe werken onze tijdelijke constructies?

De identieke BOXEN zijn eenvoudig te combineren onderdelen in allerhande manieren.  Deze rechthoekige, stapelbare en koppelbare BOXEN vervullen elke wens van transformeerbaar bouwen.  Een constructie kan worden herbouwd op een andere locatie op een getransformeerde manier, zowel in grootte, in functie als in schil.

Bouw je een evenement, tijdelijke constructies, beurs, race, … op?  De BOXEN worden één voor één opgezet in een mum van tijd, helemaal demonteerbaar en herbruikbaar.  Elke constructie is volledig modulair, vrij op te bouwen in inrichting, met identieke BOXEN.  Creatieve vrijheid volledig modulair aangestuurd.  De basis van de BOXEN – hout & glas – laat toe voor grote open ruimtes te creëren voor een grote zaal maar ook individuele kantoren.   Simpel ‘klikwerk’ maakt het mogelijk om het gehele gebouw in een mum van tijd op te bouwen.

Hoofdkenmerken

  • Algemene bouwtechnische eisen
  • Circulair
  • Bio-based materiaal
  • Transformeerbaar in structuur en in schil
  • Demonteerbaar en moduleerbaar
  • Geen binnenafwerking nodig
  • Eenvoudig te monteren
  • Herbruikbaar
  • Diverse afwerkingsopties

Onze tijdelijke constructies zijn te huur voor korte termijn, of je kan ze aankopen.  Je kan ze bijvoorbeeld ook tijdelijk opbouwen, om vervolgens te hergebruiken bij je kantoor of ergens anders. Heb je nood aan een extra toonzaal achteraf?  Of een horecagebouw?  Of gewoon extra kantoorruimte voor multifunctioneel gebruik?  Het kan allemaal.

Wil je het zelf kopen, en later kunnen doorverkopen?  Dat kan ook.  Onze prijs- modules zijn even flexibel als de BOX zelf.

Samen bouwen aan de toekomst?