ONS PRODUCT
ONZE STERKTES
ONZE SUCCESSEN

Waarom bouwen met hout?

Houtskeletbouw: bouwen met een visie voor de toekomst

Houtskeletbouw wint overal terrein in Europa. Niet verwonderlijk: de uitstekende isolerende eigenschappen van hout helpen om de steeds strengere energienormen te behalen. De klassieke bouwmethoden zijn arbeidsintensief en worden bijgevolg steeds onbetaalbaarder.

Met oplossingen zoals STRUCTUREZ evolueren we naar een meer geprefabriceerde en groene bouwtechniek maar met oog voor persoonlijke voorkeuren en flexibiliteit. Kortom, bouwen zoals jij het wil maar met respect voor natuurlijke materialen en een ecologisch gebruik van steeds innoverende technieken. En dat zonder dat het jouw een euro meer hoeft te kosten. Bouwen met houtskeletbouw is dus bouwen met een visie op de toekomst.

Bekijk al onze projecten

Nieuws

Wat reilt en zeilt in de wereld van bouwen met hout

Customer service100 %
Flexibiliteit95 %
Begeleiding92 %

Hoe we te werk gaan?

Van complete projectontwikkeling tot do-it-yourself

Wood.inc is zowel een B2B als een B2C partner. Heeft u een eigen team of bent u zelf thuis in het bouwen met hout, dan kan u perfect aan de slag met onze complete handleidingen voor uw project.

Heb je liever geen zorgen aan je hoofd of wil je gebruik maken van de ervaring van Wood.inc, dan verzorgen wij uw project van A tot Z. Wood.inc werkt ook samen met tal van ervaren partners die de principes van houtskeletbouw onder de knie hebben. Flexibiliteit, een correcte begeleiding en complete customer service zijn de fundamenten van werken met STRUCTUREZ.

Adres
Geelsebaan 45, 2470 Retie

Telefoon
+32 (0)14 75 35 20

Openingsuren:
Ma. tot Vr. 09u – 17u