Infodag 15 januari: Duurzaam en circulair bouwen aan 550 per m2

Op 15 januari organiseert Woodinc een infosessie rond bouwen met hout. Meer dan ooit moeten we op zoek gaan naar duurzame en ecologische manieren van wonen, werken en leven. Woodinc heeft met Structurez de meest recente technologie rond bouwen met hout ontwikkeld. Met Structurez bouw je in enkele dagen je huis op zonder het gebruik van één moer, bout of nagel. Een perfecte oplossing voor handige doe-het-zelvers.

Structurez is een ecologische en circulaire manier van bouwen. De structuur en in optie de prefab isolatiecassettes kunnen opnieuw gebruikt worden. Hout is daarenboven een betere isolator. En dat ecologisch bouwen steevast duurder is, is al lang niet meer het geval. Vandaag kan je bouwen met hout aan 550 euro per m2.

Interesse om eens te kijken hoe het in zijn werk gaat en de kracht van snel, duurzaam en efficiënt bouwen te leren kennen?  Schrijf je dan in via de contactpagina van woodinc.be of bel ons op: +32 (0)475 63 06 29.  Vergeet ook niet je geprefereerde uur door te geven.

Dinsdag 15 januari 2019

Geelsebaan 45 – Retie

Groep 1: 17u

Groep 2: 19u