Woodinc komt naar Brussel op 27 juni

Op 27 juni organiseren we met WOODinc een infosessiete CARODEC In de regio van Brussel (Waversesteenweg 1801 – 1160 Oudergem). Op deze infosessie kan je kennis maken met de nieuwste bouwmethodiek die WOODinc heeft ontwikkeld: Structurez. Met deze nieuwe techniek kan je niet alleen duurzaam en ecologisch bouwen (houtskeletbouw), maar kan je ook op enkele dagen tijd, zonder één nagel, bout of moer, je huis zelf (voor de DIY-ers) of met onze assistentie zetten aan 550 euro per m2. Tijdens onze infosessie krijg je meer uitleg over de techniek, de voordelen van bouwen met hout en maak je kennis met onze manier van werken en de gerealiseerde projecten. Daarna is tijd voor een informele babbel. Wil je graag weten of jouw project in aanmerking komt voor Structurez, kan je steeds plannen of schetsen meenemen.

Ben je zelf aannemer?

We nodigen ook graag aannemers uit die kennis willen maken met deze bouwtechniek en eventueel interesse zouden hebben om dealer te worden van Structurez. Samen veranderen we de toekomst van de bouwtechniek. De wereld is in volle verandering en het besef dat we slimmer en duurzamer met materialen moeten omspringen is alomtegenwoordig. De prijs van ecologisch en circulair bouwen was voorlopig nog het grote struikelblok, maar met de techniek van Structurez is ook die drempel weggenomen.

Interesse om eens te kijken hoe het in zijn werk gaat en de kracht van snel, duurzaam en efficiënt bouwen te leren kennen?

27 juni 2019 – 19u

CARODEC – Waversesteenweg 1801 – Oudergem

(gratis parking aan de overkant)

Inschrijven kan via: info@woodinc.be of +32 (0)495 22 35 94