Uit Architectura:”Structurez: stevig houtskelet in een oogwenk”

Met de Europese introductie van STRUCTUREZ zet WOODinc in op houtskeletbouw van hoog niveau. STRUCTUREZ combineert de stevigste variant van houtbouw – het paal- en balksysteem – met een krachtige houtbewerkingstechniek: gelijmd-gelamelleerd hout. Dit maakt het systeem tweemaal sterker dan de lichte houtskeletframes die vandaag gangbaar zijn.

De pasklare balken en kolommen arriveren bovendien samen met unieke carbonstalen connectoren op de bouwplaats. Dit resulteert in een snelle en eenvoudige montage die opdrachtgever en aannemer fikse besparingen oplevert.

Het geheel van ontwerp en productie wordt in goede banen geleid door speciaal ontwikkelde MFCAD-software die de constante veiligheid en kwaliteit waarborgt.

De doorgedreven automatisering en grootschalige productie maakt STRUCTUREZ betaalbaar, snel, kwaliteitsvol en foutloos.

 

Circulaire bouwmethode

De structuren zijn perfect demonteerbaar, en zijn dus een circulaire bouwmethode.

Tevens kunnen deze constructies verder ingevuld worden door een prefab-isolatie-cassette als wederkerend gevelelement. Dat zorgt voor een verhoogde snelheid, kwaliteit, duurzaamheid en circulariteit, en deze optie kan aangeboden worden aan een interessante kostprijs.

Zo biedt WOODinc een circulaire FULL WOOD SOLUTION aan voor de DIY-er, woning- en hoogbouw, en in uitbreiding voor alle kwalitatieve houtbouwconstructies.

Dit is een artikel van www.architectura.be