Vacature: passie voor hout gezocht!

Vacature: Projectmedewerker m/v (deeltijds of freelance)

Wat als we nu eens goedkoper, sneller, ecologischer en slimmer konden bouwen en dat zonder het gebruik van één moer, bout of nagel?  Een verre droom volgens jou? Toch niet. het is op deze vraag dat woodinc vandaag een antwoord heeft met de ontwikkeling van een nieuwe geavanceerde manier van houtskeletbouw: Structurez. Bouwen met hout is onze passie en naar onze bescheiden mening, de juiste weg naar een meer duurzame en zelfs circulaire manier van bouwen. En we zijn niet alleen. Onze houtdroom wordt stilaan werkelijkheid en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die net zoals ons een passie heeft voor hout!

Functieomschrijving: 

We zoeken een jong afgestudeerde of iemand met ervaring in houtskeletbouw die de zaakvoerder kan ondersteunen in het begeleiden van projecten van A tot Z. Je zal instaan voor contacten met de klanten, helpen met het berekenen van de kostprijs van een project, administratieve ondersteuning bieden in het opvolgen van de uitvoering van de projecten en de oplevering en timing van projecten mee in de gaten houden. Je komt terecht in een team waar je flexibel zal ingezet worden in de lopende projecten. Iemand die het proces wil leren kennen en zowel interesse heeft in de technische kant van bouwen met hout als inzetbaar is om salesgesprekken te voeren en commerciële taken op zich wil nemen.  

 

Wat is jouw profiel:

– een opleiding in architectuur, bouwtechnisch tekenen of ervaring in de bouwsector

– kennis van houtskeletbouw is mooi meegenomen

– je kan zelfstandig werken

– iemand die contactvaardig is en goed overweg kan met klanten 

– iemand die zelfzeker genoeg is om klanten te informeren over Structurez en niet vies is van een salesgesprek

 

Laatstejaarsstudenten en jong afgestudeerden worden aangemoedigd om te solliciteren. Uren en verloning zijn bespreekbaar (deeltijds werken, freelance, bijberoep…). Stuur je CV, een introductiebrief en een foto naar: info@woodinc.be.