Woodinc kiest voor nieuw digitaal pad

Woodinc heeft de laatste jaren al haar aandacht en energie in de ontwikkeling van STRUCTUREZ gestopt. We zijn trots op ons product en proberen elk project aan een ongekende kwaliteit af te leveren. We merken dat de vraag naar houtskeletbouw steeds meer toeneemt en dat we stap voor stap de bouwsector en het grote publiek steeds meer overtuigen van de kracht en de voordelen van houtskeletbouw.

We merken dat de vraag naar houtskeletbouw steeds meer toeneemt en dat we stap voor stap de bouwsector en het grote publiek steeds meer overtuigen van de kracht en de voordelen van houtskeletbouw.

 

Bij elk project ondervinden we hoe onze klanten van gezond sceptisisme evolueren naar absolute fans en ambassadeurs van STRUCTUREZ. Dat doet ons veel plezier en geeft ons nog meer energie om deze moderne manier van bouwen en wat ons betreft, de bouwmethode van de toekomst, uit te dragen.

Daarom gaan we nu voluit, zowel in de praktijk als digitaal. De markt is klaar voor bouwen in hout op grote schaal en die boodschap willen we nu massaal gaan uitdragen. Deze nieuwe website is de eerste stap in onze digitale revolutie. Binnenkort vind je ons ook op Facebook, gaan we met onze blogs aan de slag en gaan we jullie met filmpjes en beeldmateriaal overtuigen waarom houtskeletbouw de meest realistische en toekomstgerichte manier van bouwen is.

Veel leesplezier en laat ons weten wat je er van denkt. Heb jij ook een passie voor bouwen met hout? Geef ons een seintje.